Sussi - Domènech Quartet

 

 

El concert que us oferim és una aproximació diferent, més madura i profunda dels temes clàssics de jazz, bossanova i boleros. Els arranjaments són de coneguts estàndards del anys quaranta i cinquanta, bossanova i boleros versionats en clau de jazz i  interpretats  amb un acurat respecte per la tradició.

 La sonoritat del quartet és càlida i envolvent, fent que cada un dels instruments juntament amb la veu esdevinguin protagonistes i ens ofereixin el millor en una atmosfera plena de swing… intensament compartida pel públic.

 Aquests músics comencen a tocar junts a principis dels anys noranta i han estat l’origen de diverses formacions i experiències jazzístiques de les quals destaquem: Sussi Castellet-Josep M. Domènech en formació de duet, trio i quartet, Tarragona jazz quartet, TGN 5tet i TGN 6tet.

 Des d’aleshores han participat en diferents seminaris internacionals i han actuat en diferents cicles i festivals.

 Guanyadors de dues edicions del concurs UT, són habituals del Festival Internacional de Jazz de Tarragona des de 1992 i han enregistrat  amb TGN 6tet  el CD Plays Ellington, un homenatge a la música de Duke Ellington l’any 2000 a l’Auditori Pau Casals del Vendrell.

 Ara estàn treballant en el que serà el seu proper CD amb el qual volen retre homenatge a les grans dives del jazz, Ella Fitzgerald, Sarah Vaughan i Billi Holiday, tot aixó amb temes clàssics d’autors com Cole Porter , George Gershwin i Sammy Fain.

 

INSTRUMENTS I NOMS

  • Sussi Castellet, veu

  • Josep M. Domènech, piano

  • Anton Baixeras, contrabaix

  • Joan Rion, bateria

 

    Dalt

 

© Músics Vendrell 
C/ Muralla, 22 - 43700 El Vendrell (Tarragona)
Tel. 977.665.165 Correu electrònic:
musics@musicsvendrell.com

Ultima actualització: 11/11/2022